Strategie - Marketing - Interim - Coaching 

Over ons

 

Na een internationale carrière in diverse bedrijfstakken in verkoop- en marketing, waarin ik veel ervaring heb opgedaan en uiteraard ook de 'lessons learned ' heb gehad, begon het op een bepaald moment bij me te kriebelen en heb ik MarkLandt opgericht. Mijn visie hierbij was niet het zoveelste bureau te worden dat dikke rapporten schrijft en vanuit de theorie aangeeft hoe het moet en daarna naar het volgende project gaat.

 

Eerst denken, onderzoeken en dan bepalen wat de beste koers is om succes te bereiken is altijd verstandig. 

Als je niet weet waar je heen wilt, is iedere richting goed, toch?!

Mijn werkwijze is pragmatisch. Ik begin met luisteren, observeren, stel vragen en onderzoek om vast te stellen hoe iets zit en hoe het beste resultaat te behalen. Het resultaat van dit proces wordt uiteraard gepresenteerd en onderbouwd in een compact rapport waarin aangegeven wordt hoe een en ander te realiseren, welke meetpunten (KPI's) relevant zijn en wanneer in te grijpen als iets anders loopt dan verwacht. Zowel positief als bijsturend. Ook werk ik graag mee aan de uitvoering van de voorgestelde oplossing. 

 

 

Het team

 

Uiteraard is MarkLandt geen one-man-show. MarkLandt bestaat uit een team van elkaar aanvullende ervaren professionals op diverse gebieden, zoals ondermeer communicatie, financieel, ontwerpers, HRM, datascience en AI specialisten, SEO specialisten, business continuity en coaches. 

Bij ieder project wordt een collega volledig geïnformeerd over de voortgang van een project en kan indien nodig per omgaande het project overnemen. Ook wij zijn weleens een dag vrij, met vakantie, kunnen ziek zijn en dit mag een project nooit vertragen.

 

altijd dichtbij 

 

Wij werken vanaf verschillende centrale locaties, zoals Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Groningen en Den Bosch. Verder maken wij, nadat een project gestart is, waar mogelijk ook gebruik van videovergaderen. Dit bespaart veel reistijd en legt ook minder beslag op de tijd van uw organisatie.

 

Voor meer informatie of een goed gesprek tijdens een kopje thee of koffie, bel of mail ons.