Strategie - Marketing - Interim - Coaching 

Coaching

 

Als leidinggevende, young professional, ervaren manager, directeur of c-level executive ervaar je soms de behoefte om met iemand van buiten de organisatie het gesprek aan te gaan over wat je bezighoudt, dwarszit of remt.

 

De doelen hierbij kunnen divers zijn. Dit kan variëren van het willen klankborden, anticipatie of reflectie op gebeurtenissen, vergroten van zelfvertrouwen, anders leren omgaan met werkdruk of stress, meer regie in- over het werk krijgen, weer enthousiasme en energie in het werk vinden, het overwinnen van onzekerheid, of …..

 

In coachingstrajecten breng ik mijn eigen 30+ jarige internationale ervaring als manager en C-level executie mee. Het geeft mij altijd veel energie om als coach zowel beginnende young professionals als ervaren (senior)managers en C-level executives te begeleiden, of als sparringpartner te dienen en bij te dragen aan groei.

 

Hoe ziet een coachingstraject er uit?

Ieder traject begint met een kennismakings- of intake gesprek. In dit gesprek bepalen wij samen of er een klik tussen is. Daarna bespreken we wat de coachvraag is en bepalen wat de meest effectieve aanpak in jouw situatie is. Vervolgens gaan we aan de slag. Vanzelfsprekend bij coaching is dat al het besprokene vertrouwelijk is en blijft.

 

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen, bel +31651153777 of mail naar coaching@marklandt.com